Hvordan finder du det bedste virtuelle datarum?

Официальный сайт казино Вулкан Platinum
18 Şubat 2022
A Secret Weapon For Best Cost-free Local Love-making
19 Şubat 2022

Hvordan finder du det bedste virtuelle datarum?

Hvis en virksomhed ved, at den har brug for et virtuelt datarum, hvilke faktorer skal man så overveje, når man overvejer muligheder? Hvad adskiller virtuelle datarumsudbydere fra hinanden?

Lad os tage et kig på de forskellige funktioner, prismodeller og andre aspekter, der adskiller virtuelle datarum.

business management

Når ihr vurderer virtuelle datarum, er der, udover hvad ihr skal bruge til din virksomheds datarum, fire hovedområder, auch du skal overveje, når du sammenligner datarumsvirksomheder:

 • Sikkerheds- og overholdelsesfunktioner.
 • Samarbejde og dokumenthåndteringsfunktioner.
 • Omkostnings- og prismodel
 • Integration.
 • Virksomhedens omdømme og kundeservice.

Sikkerheds- og overholdelsesfunktioner.

De fleste VDR-leverandører tilbyder lignende avancerede digitale sikkerhedsfunktioner, men i nogle tilfælde går leverandører længere.

Lad os tage et kig på de forskellige funktioner, som udbydere af datarum tilbyder.

 • 256-bit SSL-kryptering.

En af de mest sikre filkrypteringsmetoder til rådighed, 256-bit kryptering involverer brug af en 256-bit “krypteringsnøgle” til at kryptere og dekryptere data. De “krypterede” data krypteres og gøres ulæselige uden at blive dekrypteret erle “dekrypteret” med en krypteringsnøgle. Hver gang data transmitteres til og fra serveren med SSL-kryptering, krypteres det, så dokumenter ikke kan stjæles selv over et usikkert netværk.

 • Dokument vandmærke.

Dokumentvandmærkning giver datarumsadministratorer mulighed for at placere gennemsigtige billeder, logoer erle meddelelser på personlige dokumenter. Grunden til at bruge et vandmærke på et dokument er at forhindre det i at blive gemt og brugt uden for datarummet. Vandmærkede dokumenter indikerer for jeder, jener ser dokumentet, at dokumentet ikke der wissenschaftler beregnet til deling.

 • Dokumentets gyldighedsperiode.

Dokumentudløb der mathematiker muligheden for at indstille en udløbsdato for dokumentet. Welchen virtuelle datarumsplatform sletter derefter dokumentet, så det ikke længere er tilgængeligt. Dette der mathematiker nyttigt for at sikre, at filer ikke ved et uheld forbliver tilgængelige på ubestemt tid, erle når jener der mathematiker visse dokumenter, som ihr vil tillade meget begrænset adgang til.

 • Når du åbner og gemmer krypteringen.

Hver gang dokumentet åbnes, krypteres det, så det ikke kan læses, når det tilgås über et sikkert netværk. Ved opbevaring krypterer kryptering kun dokumenter, før de opbevares i det virtuelle datarum.

 • SOC 2 certificering.

SOC 2 er en konstrueret gennemgangsproces, jener sikrer, at datacentertjenesteudbydere administrerer kundedata baseret på principperne om sikkerhed, tilgængelighed, behandlingsintegritet, fortrolighed og fortrolighed. At opnå SOC-certificering kræver, at auch du følger en række bedste praksisser og standarder, herunder tofaktorautentificering, brugeradgangskontrol, kryptering, firewallbeskyttelse, detektion af sikkerhedsbrud, ydeevneovervågning, katastrofegendannelse og mere. Faktisk viser SOC 2-certificeringen af en datarumsudbyder, at de opfylder et højt grundlæggende sikkerhedsniveau. De fleste udbydere af virtuelle datarum der mathematiker SOC 2-kompatible og certificerede.

 • ISO 27001 certificering.

ISO 27001, også kendt som ISO/IEC 27001: 2013, er en international fair for bedste praksis inden for informationssikkerhedsstyring. Certificering betyder, at en tredjepart har verificeret, at virksomheden overholder welchen bedste praksis beskrevet i ISO 27001. Overholdelse af disse standarder der mathematiker faktisk påkrævet for at overholde nogle lokale og globale sikkerhedslove, herunder GDPR.

 • Multi-Factor Authentication.

Multifaktorgodkendelse kræver, at brugere bekræfter deres identitet, når de logger på ved hjælp af yderligere bekræftelsesmetoder udover legitimationsoplysninger.

da.dataroom-providers.org

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.